Kálvária Cukrászda

Elérhetőségeink:

+36-30-278-2510 szegedrendeles@kalvariacukraszda.hu 6725 Szeged, Kálvária tér 32.

KÖVESS MINKET KÖZÖSSÉGI OLDALAKON

Kép címe

Ránk jellemző

Legyen szó tortáról, aprósüteményről, szeletes különlegességekről, törekszünk, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk.

a

Kávékülönlegességek

A Piazza d’oro kávéból készült klasszikus cappuccino variácók mellett megtalálhatóak az ízesített kávékülönlegességek is, és érdemes kipróbálni őket.

Nincs konkrét elképzelése? Bizonytalan, és nem tudja, hogy pontosan mit szeretne? Bármilyen kommunikációs csatornán elérhetőek vagyunk.

a

Fő jellemzőink

Képzett cukrászaink kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgoznak. Süteményeinket, tortáinkat főzött krémmel készítjük.

a

Esküvő

Álmodjuk meg együtt az esküvői álomtortát a nagy napra. Élővirág, marcipán rózsa vagy a minimál stílus áll közel hozzád, bármelyikre esik a választás, mi megvalósítjuk.

a

Ünnepeljünk

Születésnap, eljegyzés, keresztelő vagy ballagás - a torta elmaradhatatlan része az eseménynek! Ünnepelje a fontos eseményeket a mi tortáinkkal!

a

Rendezvények

25 év alatt számos állandó megrendelőt tudhatunk magunknak. Cégek rendezvényeinek rendszeres szállítói vagyunk a különböző igények maximális figyelembevételével.

Csoki keksz

Speciális zila formában készül, amelynek tejszínes kekszkrém az alapja. Betöltjük az üregeket csokiöntettel, majd csokis keksz darabokkal díszítjük.

Firenzei mákos

Két vékony linzertészta közé lekvárt, majd a tetejére vastag máktölteléket helyezünk. A tetejét vegyes gyümölccsel rakjuk be.

Oreo szelet

Magas kakaó tartalmú kevert tésztát készítünk, amelyet tejszínes vaníliakrémmel rétegezünk. Tetejét oreo kekszdarabkával díszítjük.

Tortáink

Az esküvői torták széles választékát kínáljuk Önnek. A klasszikustól, egészen a modern stílusig. Az esküvői torta stílusában tükrözi az esemény jellegét ízlését.

A hosszú évek alatt számtalan esküvőn vettünk részt esküvői tortáink révén, és bátran állítjuk, hogy az esküvői torta stílusában tükrözi az esemény jellegét. Meghatározó élmény az első pillanattól a felszeletelésen keresztül a kóstolásig. Fontos a külső de nem kevésbé fontos az ízvilág. Mi mind a kettőben a tökéletességre törekszünk, az Önök maximális igényeinek kielégítése mellett. Ezért kínáljuk az esküvői torták széles választékát.

A hagyományos marcipánbevonat a legkedveltebb külső, melynek színe összhangban hozható a rendezvény teljes színvilágával, azonban a díszítése egyénre szabottan marcipánvirágos, glazúrvirágos vagy élővirágos is lehet. Természetesen a modern stílus kedvelőinek is igyekszünk megfelelni, ahol leginkább a pasztell színek dominálnak minimál díszítéssel.

A torták állványon, vagy egymáson is elhelyezhetők, ahol a színek, ízek minden esetben akár különbözőek is lehetnek. Amennyiben nem találják az Önök számára megfelelőt a fotóink között, az egyedi elképzeléseket, kívánságokat is megvalósítjuk a lehetőségek szerint. Konkrét árakkal nem tudunk szolgálni, hiszen az esküvői torta minden esetben egyedi, ezért személyes egyeztetést követően tudunk konkrét árajánlatot adni.

Sajnálom. A bejegyzések jelenlek zárolva vannak.